BUCURESTI

PRIMESTE ACTUALIZARI
Aducem beat-ul in Bucuresti!

#LIVETHEBEAT
#
THEMUSICRUN

VEZI CEL MAI RECENT VIDEO

The Music Run™ Aduce Beat-ul in Bucuresti!

Mai mult o petrecere decat o alergare, The Music Run™ este festivalul suprem de alergare 5k si muzica. Inscrie-te alaturi de prietenii tai si alearga pe lista de melodii aleasa de tine, inainte de a petrece la festivalul suprem de muzica after-run. Cu muzica la fiecare pas, alergarea nu a sunat niciodata asa de bine!

#LIVETHEBEAT

FESTIVALUL SUPREM DE ALERGARE 5K & MUZICA

DESPRE THE MUSIC RUN™

ALATURA-TE TURULUI GLOBAL - Aducem beat-ul in Romania!
Vestea s-a raspandit si lumea se alatura turului global pentru a alerga, a dansa si a petrece de la Stockholm la Bangkok, de la Jo'burg la Bangalore - si acum aducem beat-ul in Romania!

TU ALEGI MUZICA - Asculta. Voteaza. Distribuie prin Aplicatia de Votare a Muzicii
Tu controlezi soundtrack-ul cursei votand melodiile tale favorite in perioada premergatorare evenimentului – melodiile cu cele mai multe voturi ajung pe playlist-ul oficial al cursei.

CEL MAI RASUNATOR TRASEU DE 5K DIN LUME - Alergarea nu a sunat niciodata asa de bine!
‘The Sound Track’ este traseul nostru de 5K. Peste 120 de difuzoare aliniate pe traseu pompeaza melodiile pe care le-ai votat in cele 5 zone tematice si interactive – rock, pop, old school, hip hop si dance.

DISTREAZA-TE LA FESTIVALUL SUPREM DE MUZICA - Hai sa Traiesti Beat-ul!
Petrecem ca niciun alt 5k! Festivalul suprem de muzica after-run include DJ de clasa mondiala, formatii live, dansatori, jocuri de lumini, ecrane LED, artificii, zone de chill out, giveaways – si multe altele!