ROMANIA

EVENIMENTELE VIITOARE

Mai mult o petrecere decat o alergare,
The Music Run™ este festivalul suprem de alergare 5k si muzica.

Inscrie-te alaturi de prietenii tai si alearga pe lista de melodii aleasa de tine, inainte de a petrece la festivalul suprem de muzica after-run.

Cu muzica la fiecare pas, alergarea nu a sunat niciodata asa de bine!

  • Vestea s-a raspandit si lumea se alatura turului global pentru a alerga, a dansa si a petrece de la LA la Bangkok, de la Hamburg la New York – si acum aducem beat-ul intr-un oras din zona ta!

  • Tu controlezi soundtrack-ul cursei votand melodiile tale favorite in perioada premergatorare evenimentului – melodiile cu cele mai multe voturi ajung pe playlist-ul oficial al cursei.

  • ‘The Sound Track’ este traseul nostru 5k. Peste 120 de difuzoare aliniate pe traseu pompeaza melodiile pe care le-ai votat in cele 5 zone tematice si interactive – rock, pop, old school, hip hop si dance.

  • Petrecem ca niciun alt 5k! Festivalul de muzica suprem after-run include DJ de clasa mondiala, formatii live, dansatori, jocuri de lumini, ecrane LED, artificii, zone de chill out, giveaways – si multe altele!

aducem beat-ul intr-un ORAS DIN ZONA TA
VEZI CEL MAI RECENT VIDEO

The Music Run™ Romania

Mai mult o petrecere decat o alergare, The Music Run™ este festivalul suprem de alergare 5k si muzica. Inscrie-te alaturi de prietenii tai si alearga pe lista de melodii aleasa de tine, inainte de a petrece la festivalul suprem de muzica after-run. Cu muzica la fiecare pas, alergarea nu a sunat niciodata asa de bine!

#LIVETHEBEAT

FESTIVALUL SUPREM DE ALERGARE 5K & MUZICA
ALATURA-TE TURULUI GLOBAL - Aducem beat-ul in Romania!
Vestea s-a raspandit si lumea se alatura turului global pentru a alerga, a dansa si a petrece de la Stockholm la Bangkok, de la Jo'burg la Bangalore - si acum aducem beat-ul in Romania!

TU ALEGI MUZICA - Asculta. Voteaza. Distribuie prin Aplicatia de Votare a Muzicii
Tu controlezi soundtrack-ul cursei votand melodiile tale favorite in perioada premergatorare evenimentului – melodiile cu cele mai multe voturi ajung pe playlist-ul oficial al cursei.

CEL MAI RASUNATOR TRASEU DE 5K DIN LUME - Alergarea nu a sunat niciodata asa de bine!
‘The Sound Track’ este traseul nostru de 5K. Peste 120 de difuzoare aliniate pe traseu pompeaza melodiile pe care le-ai votat in cele 5 zone tematice si interactive – rock, pop, old school, hip hop si dance.

DISTREAZA-TE LA FESTIVALUL SUPREM DE MUZICA - Hai sa Traiesti Beat-ul!
Petrecem ca niciun alt 5k! Festivalul suprem de muzica after-run include DJ de clasa mondiala, formatii live, dansatori, jocuri de lumini, ecrane LED, artificii, zone de chill out, giveaways – si multe altele!